Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Ucuz Davetiye

Ucuz Davetiye

Daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden davetiye tercih etmek isteyenler ucuz davetiye için aradıkları seçeneklere site üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Değişen model seçenekleri özellikle ihtiyaç duyduğunuz her durumda daha fazla seçenek üzerinden tercih yapmanızı sağlamaktadır. Farklı organizasyonlar için tercih edilecek olan davetiye seçenekleri değişebilir. Bu nedenle amaca uygun yapılacak tercihlerde farklı modeller üzerinden en uygun seçeneğe ulaşım sağlanabilir.

Her model için belirlenen fiyatlar değişmektedir. Bu nedenle kullanıcılar diledikleri her durumda bütçelerini uygun daha ucuz seçenekleri tercih etmek istediklerinde özellikle davetiyelerin modellerine göre belirlenmiş fiyatları karşılaştırarak tercihlerini belirleyebilirler. Kullanılan malzeme seçenekleri fiyatları etkilemektedir. Bu nedenle seçmiş olduğunuz modelin farklı malzemelerle hazırlanması durumunda fiyatları daha uygun olabilir.

 

 

Ucuz Davetiye Modelleri

Söz, nişan, düğün, nikah veya sünnet düğünü gibi pek çok farklı organizasyon için aradığınız davetiye seçeneklerine katalog üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle hazırlanmış olan model seçenekleri dilediğiniz her organizasyon için en uygun seçeneğe ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır. Farklı kalitede hazırlanmış olan davetiyelerde her bütçeye uygun fiyat seçenekleri üzerinden satın alma işlemi yapılabilir.

Daha uygun bütçeyle satın alma işlemi yapmak isteyenler ucuz davetiye modelleri seçeneklerini karşılaştırarak özellikle birim fiyat seçenekleri üzerinden yapacakları tercihler ile bütçelerine uygun fiyatlar ile satın alma işlemi yapabilirler. Her davetiyenin modeline ve kendisine göre belirlenmiş olan fiyatlar değiştiğinden katalog üzerinden yapacağınız incelemelerde fiyatları karşılaştırarak tercihinizi belirleyebilirsiniz.

 

 

Ucuz Davetiye Fiyatları

Toplu şekilde yapılacak olan alımlar özellikle ucuz davetiye fiyatları tercih etmek isteyenler bu durumda belirlenmiş birim fiyat seçenekleri için sistem üzerinden yapacakları incelemeyle en uygun tercihleri bir arada görüntüleyebilirler. Kullanılan malzemenin yanı sıra özellikle hazırlanmış olan davetiyenin boyutu veya modeli fiyat seçeneklerini belirleme konusunda etkilidir.

Daha fazla sayıda alım yapmak isteyenler uygun fiyatları tercih edebilirler. Özellikle toplu şekilde yapılan satışlar nedeniyle çok sayıda davetli davet edebilmek için düğün, söz, nişan, nikah veya sünnet düğünü için tercih edeceğiniz farklı modelleri karşılaştırarak bütçenizi aşmayacak fiyat seçenekleri üzerinden tercihlerinizi belirleyebilirsiniz. Yapmış olduğu seçimlerin ardından belirlenen fiyatlar üzerinden basım işlemleri yapılmaktadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler