Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Nişan Davetiyeleri

Nişan Davetiyeleri

Nişan için tercih edebileceğiniz nişan davetiyeleri özellikle tarzınıza uygun şekilde seçim yapmanızı sağlayacak birbirinden farklı model seçenekleri ulaşmanızı sağlamaktadır. Çok sayıda farklı model seçeneği üzerinden çiftler diledikleri her durumda özellikle konukların davet etmek için en uygun seçeneklere ulaşabilirler. Her modelde kullanılan kaliteli malzeme seçenekleri dilediğiniz her durumda bir ömür saklanabilecek davetiyeleri tercih etmenizi sağlamaktadır.

Modern veya klasik tarzda seçim yapmak isteyenler katalog üzerinden yapacakları incelemeler sonucunda daha fazla modeli bir arada görüntüleyerek tercihlerini belirleyebilirler. Yapmış olduğunuz her tercih dilediğiniz sayıda vermiş olduğunuz bilgiler üzerinden yapılan bakım işleminin ardından basılarak hazır hale getirilmektedir.

 

 

 

 

Nişan İçin Davetiye Modelleri

Özellikle davetiyeler de kaliteli tercih yapmak isteyenler bu konuda daha fazla seçeneğe ulaşım sağlayarak en uygun seçeneği belirleyebilirler. Birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmış olan nişan davetiyeleri nişan hazırlığı içerisinde olan çiftler için en uygun seçeneklerin belirlenmesini sağlamaktadır. Farklı boyut seçenekleri özellikle davetiye tercihlerimiz de istediğiniz boyutlarda ve modellerde tercih yapma imkanı sağlamaktadır.

Birbirinden şık ve etkileyici model arasından tercih yapmak isteyenler katalog üzerinden yapacakları incelemelerde hazırlanmış olan her modeli görüntüleme imkanı edebilirler. Seçilen model üzerinden yapılacak basım işlemleri seçilen söz ve bilgilerin uygulanmasının ardından yapılmaktadır. Davetlilere vermek istediğiniz bilgiler veya söz içerisindeki mesaj için birbirinden farklı seçenekleri tercih edebilir ve basım işlemlerinin bu şekilde yapılmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

 

En Ucuz Nişan Davetiyeleri

Her model için belirlenmiş olan fiyat seçenekleri değişmektedir. Bu nedenle nişan hazırlığı içerisinde olanlar en uygun fiyatlara ulaşmak istedikleri her durumda sistem üzerinden yapacakları incelemeyle daha fazla seçeneği bir arada görüntüleyerek bütçelerine göre tercih yapabilirler. Modellerde kullanılan kağıdın kalitesine göre fiyat seçenekleri değişebilir.

Daha uygun fiyatlar üzerinden satın alma işlemi yapmak istediğinizde nişan davetiyeleri için katalog üzerinden sizlere sunulan birim fiyat seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz model için belirlenmiş olan birim fiyat seçeneği üzerinden toplu alım yapabilirsiniz. Özellikle daha uygun fiyat seçenekleri sunmak adına yapılan toplu satışlar ihtiyaç duyduğunuz sayıda satın alma imkanı sağlamaktadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler