Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Lüks Davetiyeler

Lüks Davetiyeler

Yeni yıla doğru adım atmaya başladığımız şu günlerde lüks davetiyeler katalogumuzdan en trend davetiye modellerini inceleyin! Her geçen yıl düğün sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilhassa Kasım ve Aralık aylarında davetiye modelleri yenileniyor ve farklı tasarımlar ile birbirinden farklı yeni tasarımlar ortaya çıkarılıyor. Yeni davetiye modelleri düğün sezonunun yavaş yavaş başladığı Şubat ile Mart aylarında piyasaya sürülmeye başlar.

Bizde her yıl alışılmışın dışına çıkarak davetiye modellerimizi yeniler ve müşterilerimize düğün sezonunun başladığı aylardan önce modellerimizi sunarız. 2017 yılında en çok tercih edilen modeller çiçekli, hasır ipli ve hareketli modeller olmaktaydı. Ancak yeni yıl ile birlikte davetiye modelinde trendler daha çok kraft, sade ve klasik olması yönündedir.

 

 

 

Lüks Davetiyede Kağıt Kalitesi

 Kağıt kalitesi bakımından lüks davetiyeler daha dayanıklı, gramajı daha yüksek vb. unsurlar taşır. Standart bir davetiye kartı ile lüks davetiye kartının karşılaştırılması halinde lüks davetiye kartının elde dokunsal açıdan daha kaliteli olduğu hissi uyandırır. Ebatları ise müşteriye kalmış bir durumdur.

Lüks davetiye kartları katalogundan beğenilen ürünler tercih edilebilir veya istenilen ebatlarda yeni bir tasarım istenilebilir. Firmamız müşterilerimizin tasarladıkları basımlar yapar ve organizasyonlarında farklılık yaratmak isteyenlere bu konuda yardımcı olur.

En renkli basımlar ile davetiye kartlarının son derece göz alıcı görünmesini sağlar. Bilhassa davetiyelerinde sadelikten daha çok renkli detaylar kullanmak isteyen kişilere özel capcanlı renklerin kullanımına ilişkin teklifte bulunulur.

 

 

Lüks Davetiye Modelleri

Liva davetiye bu gruba örnek verilecek zarif ve bir o kadar da şık görünüm sağlayan davetiye modeli olarak karşımıza çıkıyor. Üzerinde zarif bir çiçek figürü bulunan davetiye dikdörtgen biçiminde bir cüzdan misali zarfından çıkarılıyor. Lüks davetiyeler den bir diğeri olarak da çiftler resim veya fotoğraflarını davetiye kartı üzerine işletebiliyor. 

Bir başkası ise cıvıltıyı ve canlı renkleri sevenlere özel tasarlanan üzerinde kocaman bir kelebek resminin bulunduğu davetiye olarak karşımıza çıkıyor. Bir Osmanlı davetiyesi olan tuğralı baskı ise bir başka davetiye modeli olup yalnızca davetiye kartı olarak kalmıyor bununla birlikte kitap ayracı olarak da kullanılabiliyor.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler