Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

İlginç Davetiyeler

İlginç Davetiyeler

Sizde özel günlerinizde yakınlarınızı görmek için ilginç davetiyeler ile farklılık yaratmak ister misiniz? Hemen tıklayın! Düğün ve nişan gibi özel günlerde herkes yakınlarını yanında görmek ister ve bunun için de davetiyeler ile belirlenen tarihlerde belirlenen yere yakınlar özel davetiyeler ile davet edilir.

Davetiyelerin birbirinden farklı olması hem kutlama yapan kişinin ruhunu yansıtması açısından seçilebilirlik özelliği taşır hem de davet edilen insanların davet gününü hatırlatmaları sağlanır.

Herhangi bir kağıt üzerine yazılarak kişilere davette bulunulsaydı o zaman davet edilenler yazıları hatırlamakta güçlük çeker ve davet gününü de unutabilirlerdi. Ancak davetiyelerin özenle hazırlanmış olması davet edilenlerin o günü ve tarihi hatırlamalarına yardımcı olur. Çünkü insanlar görsel olanları daha çabuk hatırlar veya unutmazlar.

 

 

 

 

İlginç Davetiye Modelleri

Firmamızda trendlerden farklı, herkesin tercih ettiğinden daha değişik davetiye modelleri bulabilir veya siparişlerinize özel davetiyeler elde edebilirsiniz. İlginç davetiyeler alışık olunandan farklı düğün, nişan gibi özel gün kutlamak isteyenlerin aradıkları değişikliklerdendir.

Bu kişiler alışık olunanın dışında kutlama yapmak için henüz kullanılmamış veya kullanışmış ise de az tercih edilmiş davetiyeleri tercih etmek isterler. İşte sizlere bir fırsat! Firmamızdan alacağınız hizmet ile birbirinden farklı piyasada yeni olan modelleri sunuyoruz. Siz de benim kutlamam farklı olsun diyor ve bunu davetiyelerinize yansıtmak istiyorsanız başvuracağınız en doğru adrestesiniz.

 

 

 

Davetiye Fiyatları

Davetiye fiyatları davetiye de kullanılan aksesuarlara, davetiye kağıdının hammaddesine ve kalitesine, davetiyenin büyük veya küçük oluşuna göre unsurlar ele alınarak düzenlenir. İlginç davetiyeler denildiğinde ilk akla gelen firmamız en hesaplı fiyatlarla birbirinden farklı modelleri gözler önüne seriyor.

Kutlamanızın farklılığını davetiyenizden belli etmeniz için biz burada en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Firmamızdan hizmet talep ettiğinizde bu talebi en kısa sürede değerlendiriyor ve en kısa zamanda müşterilerimizin isteğine göre basımlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Kullandığımız son teknoloji araçlarımız basımların capcanlı görünmesine olanak sağlıyor. Sizde göz alıcı davetiyeler için en ekonomik fiyat politikamız dahilinde firmamızdan hizmet alamaya ne dersiniz? Kalitede öncü firmamız alanında garantili hizmet sunar.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler