Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Espirili Davetiye Modelleri

Espirili Davetiye Modelleri

Alışık olunanın dışında espirili davetiye modelleri için firmamızdan hizmet talebinde bulunun! Bir kısmımız evleniyor, bir kısmımız henüz nişanlanıyor, bir kısmımız doğum günü,mezuniyet gibi birbirinden farklı kutlamalar yapıyor. Bu kutlamalarda insanlar yakınlarının da yanında yer almasını istiyor ve bekliyor da.

Ancak karşılıksız beklenti içerisine girmek yerine ve kutlamaya davet etmek istediği insanların ilgilerini çekmek yerine için çeşit çeşit davetiye içinden ruh halini yansıtan davetiye modelini seçiyor ve organizasyonun önemli bir parçasını aradan çıkarıyor. Sizde daha önce duymadığınız ve görmediğiniz davetiye modellerini duymaya hazır mısınız?

 

 

 

İlaç Kutusu Şeklinde Davetiye Modeli

İlaç kutuları şeklinde davetiyeler basılıyor ve üzerlerine ilaç isimleri yerine bu sefer kutlamanın tanımı yapılıyor. Örneğin: Davetiye üzerine yazılan evleniyoruz yazısı bu sefer ilaç kutusu şeklindeki davetiye üzerinde yazıyor. Aynı zamanda kutlamaya konu kişilerin isimleri de bu davetiye üzerine basılıyor. Görünüşü itibari ile tam bir ilaç kutusunu andıran davetiye görenleri şaşırtıyor.

 

 

 

Gazete Şeklinde Davetiye Modeli

Gazetelerde olduğu gibi gazete adı, manşet , makale, tarih gibi kısımlara yer veriliyor. Gazete adına mutluluk tanımını andıran bir kelime yazılıyor. Örneğin: Mürüvvet gibi... Gazetenin manşet kısmında gerçek gazetelerde olduğu gibi heyecan verici başlık yer alıyor. Örneğin: Evleniyorlar… Ardından makale kısmında evlenen çiftlerin kutlamalarının hangi tarih, hangi mekanda gerçekleşeceği hakkında bilgiler yer alıyor. Görünüşü itibari ile gerçek bir gazeteyi andıran bu davetiye modeli kutlamasına farklılık kazandırmak isteyenler için espirili davetiye modelleri fırsatını sunuyor.

 

 

Garanti Belgeli Davetiye Modeli

İşte bir yenisi daha! İşletmeler verdikleri hizmet ile müşterilerine en iyi hizmeti sunacaklarına dair garanti belgelerini işletme duvarlarına asarlar. Bu davetiye modeli de mutluluk garantili bir davetiye modeli olup tıpkı garanti belgesinde olduğu gibi belge no, belgenin hangi bakanlıktan alındığı gibi detaylar değiştirilerek espirili biçimde yeniden tasarlanmıştır.

Espirili davetiye modelleri ile sizde kutlamalarınıza farkılık ve farkındalık kazandırmak için firmamızdan birbirinden farklı davetiye modellerini tercih edebilir ve ekonomik fiyat politikamızdan yararlanabilirsiniz. Geleneksel kutlamalar ilginizi çekmiyorsa organizasyonunuza bir farklılık da bizden! Modellerimizi incelemeden geçmeyin!

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler