Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Düğün Davetiyeleri

Düğün Davetiyeleri
Yeni yıla girerken 2017 yılı düğün davetiyeleri modellerinin yerini yeni trendlere bıraktığı gözleniyor. Düğün hazırlıklarının yapıldığı esnada önemli bir konu olan davetiye kısmı düğün hazırlıklarının gerekli ve bir o kadar  da dikkate değer olduğu iddia edilmemelidir. Çünkü davetliler ilk olarak beklenen düğüne dair düğün kataloğunu görür ve bu özel günün unutulmaması için kataloğun görüntüsü ile davetlilerin akıllarında kalmak amaçlanır. 
 
 
 
2018 Trend Davetiyeler
Düğünün nasıl bir uygulama halinde yapılacağı veya düğünün mekanı davetiye ile eş değer olmalıdır. Dekarasyonlara kadar uygulanan metalik rengi artık 2018 davetiye modelleri arasında yer alıyor. Göz alıcı düğünler planlanıyor ise metalik düğün katalogları tam da bu tür düğünlere uygun oluyor. Astarlı zarflar yine 2018 trendleri arasında yer almaya doğru ilerliyor. 
Kontrast oluşturan bu zarfların önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan düğünlerde roket hızı ile yükselişe geçmesi bekleniyor. Sade bir davetiye kullanılıyor ise astarlı zarflar ile davetiye daha şık bir hale büründürülebilir. Çiçek motifleri yine önümüzdeki yılda kullanılması en çok beklenen düğün davetiye modellerindendir. Çiçek temalı düğünler için çiçek figürlü davetiyeler mükemmel bir özdeşlik sağlayacaktır. 
Pasta süslemelerinden dekorasyona kadar çok sayıda alanda kullanılan geometrik şekiller davetiye süslemelerine de konu oluyor. Gönlünü klasik tasarımlara kaptıran kişiler için elbette düğünlerinde de klasik kesimlere yer verildiği görülüyor. Bunlardan biri de kaligrafi düğün davetiye modeli oluyor. Kaligrafi davetiyelerine küçük dokunuşlarla biraz da modern bir hava kazandırılabilir. 
 
 
 
Klasik Düğün Davetiyeleri
Böylece kaligrafi hem klasik unsurlar hem de romantizm izler taşır. Minimal tasarımları beğenen çiftler için mükemmel bir seçim olan şeffaf davetiyeler farklı stil sunuyor. Buzlu kağıtlar veya cam plakalar ile şeffaf düğün katalogları zenginleştirilebilir. Birbirinden farklı modeller ile düğün sahipleri nasıl bir düğün yapacaklarının mesajını davetlilere vererek bir fikir oluşturmalarına yardımcı olmaktadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler