Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Üzerine Yazılacak Bilgiler

Özel gününüz hızla yaklaşıyor ve davetiye seçiminizi yaptınız.
Peki davetiye üzerine ne yazılır. Bu yazımızda sizlere faydalı olacağına
inandığımız bilgileri vereceğiz.
 
1-) Bayanlar önden kelimesi, davetiye hazırlık aşamasında da karşımıza çıkıyor. Gelin damat ismi ve aile bilgileri yazarken ilk önce gelin ve gelin ailesi öncelikli yazılır.
 
2-) İlk öncelik gelin ve damat isimleri (Eğer sünnet davetiyesi ise sünnet olacak çocuğun ismi)
 
3-) Davetiye metni olmalı, sizi anlatan bir kaç  kelimeyle  davetlilerinize sesleniş biçiminizdir. Bu bir şiir dizeleri veya sizin  düşüncelerinizden oluşabilir. Yada sitemizde alışa gelmiş hazır davetiye metinlerinden yararlanabilirsiniz.
 
4-) Aile isimleri yada soy isimleri kullanma. Ülkemizde çoğunlukla anne baba isimleri yazılıyor, bunun sebebi ise anne ve babaya olan saygı ön planda olsa da bir başka sebep davetiye dağıltıktan sonra davetlilerin gelin ve damadın isimlerini ancak anne babasının isimleriyle tanımasıdır. Özetle anne babasını tanıyorlar fakat gelin ve damadı tanımıyorlar. Yada gelin ve damat soy isimlerini yazarak bu bölümü geçebilirsiniz.
 
5-) Davetiye duyurumuzu yaptık. Tarih, saat, mekan ismi ve adres bilgilerini eksiksiz yazarak davetiye bilgilerimizi tamamlayabiliriz.
Eğer davetiyenizde kına bilgilerine de yer vereceksek ilk önce tarih önceliğine göre gitmemiz gerekli. Kına tarihi önce olacağı için ilk önce kına tarih, saat, mekan ismi ve adres bilgilerini öncelik yapalım.
Eğer düğün iki farklı noktada olacak ve basılan davetiye kız ve erkek tarafı olarak ortak kullanılacak ise, davetiyenin üzerine iki farklı düğün yazılabilir.
 
6-) Davetiyenizin son kelimelerini özel notlarınızla tamamlayabilirsiniz.
* Düğünümüz yemeklidir.
* Gelin alma notu tarih, saat, adres bilgisi
* Çocuklara iyi uykular :)
 
* Lütfen katılım durumunuzu en geç 01.01.2022 tarihine kadar bildiriniz.
  LCV: 0532 000 00 00 Bunlardan size uygun olanı seçebilirsiniz.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler