Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Katalogları

 

Davetiye Katalogları

Birbirinden farklı model seçenekleri sunmak adına hazırlanmış olan davetiye katalogları dilediğiniz her durumda en uygun davetiye seçeneğini belirlemenize yardımcı olmaktadır. Birbirinden farklı kalitede hazırlanmış olan katalog seçenekleri üzerinden yapılacak tercihlerin ardından belirlenen model basılarak kullanıma hazır hale getirilmektedir. Kataloglar içerisinde farklı amaçlara uygun şekilde hazırlanmış davetiye seçenekleri bulunmaktadır

Düğün, nişan, sünnet düğünü, söz veya nikah gibi pek çok farklı davet için tercih edilebilecek davetiye seçeneği bulunmaktadır. Katalog seçeneklerinde özellikle yapılacak olan davete uygun şekilde seçim yapılması adına farklı modeller bir arada sunulmaktadır. Bu nedenle amacınıza uygun şekilde yapacağınız talepler doğrultusunda kazanıp üzerinden aradığınız seçeneklere daha kısa süre içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

 

 

Kaliteli Davetiye Modelleri

Farklı tarzlarda seçim yapmak isteyenler için hazırlanmış olan davetiye katalogları özellikle tercih edeceğiniz daha fazla seçeneği bir arada görüntüleme imkanı sağlamaktır. Farklı amaçlar için tercih edilecek olan davetiye seçenekleri kataloglar üzerinden belirlenebilir. Bu nedenle özellikle seçim yapmak isteyenler daha fazla seçenek arasından tercih yapabilmek için kataloglar üzerinden inceleme yapabilirler.

Her türlü organizasyon için tercih edebileceğiniz çok sayıda farklı davetiye seçeneği bulunmaktadır. Bu nedenle özellikle organizasyon sahipleri tercih edebilecekleri seçenekler arasından yapacakları inceleme sayesinde en uygun seçenekleri belirleyebilirler. Kullanılan farklı malzeme seçenekleri modellerin farklı renklerde ve şekillerde ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

 

 

En Uygun Fiyatlı Davetiyeler

Toplu şekilde yapılan satışlar sayesinde davetiye tercih etmek isteyenler özellikle 100 adet üzerinden belirlenmiş olan fiyat seçenekleri ile satın alma işlemi yapabilirler. Seçmiş olduğunuz model üzerinden vereceğiniz siparişler toplu olarak yapacağınız alımlar daha uygun fiyatlar üzerinden satın alma imkanı sağlamaktadır. Değişen model seçenekleri kullanıcıların en uygun seçeneklere ulaşması konusunda etkili olmaktadır.

Modellerin şekline ve kullanılan malzeme seçeneğine göre belirlenmiş olan fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler davetiye katalogları üzerinden yapacakları incelemelerde aynı zamanda fiyat seçeneklerini inceleyebilirler. Her model için belirlenen fiyatlar üzerinden yapılan satışlar birim fiyat üzerinden yapacağınız karşılaştırmalar ile bütçenize uygun fiyat seçenekleri üzerinden tercih yapmanızı sağlamaktadır. Kat oluk seçenekleri özellikle farklı organizasyon seçeneklerine göre belirlenmektedir.

 

 

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler