Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Kartı

Davetiye Kartı

Özel günlerinize dair kutlamalara farkındalık kazandırmak için davetiye kartı modellerimizi incelemek için tıklayın!

Firmamız uzun yıllar matbaacılık sektöründe hizmet vermektedir. Basım konusunda öncü olan firmamız eski dönemde kullanılan matbaacılıktan yeni dönem matbaacılığına kadar tüm dönemlerden geçmiş ve şu anda son teknolojik ürünlerle basımlarını gerçekleştirir.

Sektörde deneyim sahibi olan firmamız en kaliteli basımlar ile göz alıcı davetiyeler oluşturmayı müşterilerine garantiliyor. Bu da firmamızın garantili hizmet politikasını öne çıkarıyor. Sizde sevdiklerinize özel günlerinizde yanınızda bulunmaları için çağrıda bulunmak istiyorsanız firmamızın üstün hizmet kalitesinden yararlanarak basımı son derece orijinal ve marjinal olan davetiye kartlarımıza sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Davetiye Kartı Modelleri

Davetiye kartlarında yer alan figürler o davetiye kartını enteresan kılabiliyor. Evlilik bildirgesi amaçlı davetiyeler kullanılacaksa her zaman alışık olduğumuz davetiyeler yerine çiftlerin kara kalem ile çizilmiş figürlerinden veya çiftlerin ilgi alanları ile alakalı diğer figürlerden yararlanılabilir.

Çiftler müzikten hoşlanıyorlarsa davetiye kartı modelleri üzerine nota figürleri basımı yapılabilir. Üstelik davetiye kartının şeklinin de bir piyano veya gitar gibi enstrüman aletine benzetilerek basımı yapıldığında çiftlerin ilgi alanları davetiye kartına tamamen yansıtılmış oluyor. Bu örnekten yola çıkılarak birden fazla model tasarlanabilir ve kişiler ilgi alanlarını davetiyelere yansıtabilirler.

 

 

 

Geleneksel Davetiye Kartları

Geleneksel davetiye kartları ile fazla pahalıya kaçmadan hesaplı bir alışveriş yapmak istiyorsanız yine bunun için firmamızı tercih edebilirsiniz. Firmamızda genel olarak hesaplı hizmet anlayışını esas almış bulunuyoruz. Bazı insanlar davetiye kartlarına önem vermek yerine düğününe veya ev eşyasına daha çok önem vererek davetiye kartına harcayacağı bütçeyi daha da kısar.

Sizde böyle bir uygulamadan hoşlanıyorsanız son derece makul fiyatlarla satışa sunduğumuz davetiye kartı modellerimizi inceleyebilirsiniz. Hem ekonomik hem de kaliteli hizmet veren firmamız yıllardan beri hizmet verdiği bu sektörde en çok tercih edilenler arasında ki yerini alıyor ve bu yeri hizmet anlayışının kalitesi itibari ile korumayı başarıyor.

Zamanında sipariş teslimleriniz ile organizasyonlarınızın aksamasına önlem alıyoruz. Bize verdiğiniz bilgiler dahilinde seçmiş olduğunuz davetiye kartlarını donatıyor ve kutlama öncesi siz değerli müşterilerimize hazır ediyoruz.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler