Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Fiyatları

Davetiye Fiyatları

Firmamızdan davetiye fiyatları için teklif alın! En kaliteli ve en hesaplı davetiyeler için buraya! Uzun yıllardır matbaacılık sektöründe gösterdiğimiz faaliyet hangi kağıt hamurunun kaliteli hangisinin kalitesiz, hangi basımın daha uygun fiyat aynı zamanda daha hesaplı olduğu gibi bir çok konuda bizi deneyim sahibi yapmıştır.

Bizlerde bu bilgiler ışığında müşterilerimize verdiğimiz hizmette son derece dürüst davranıyor ve en kaliteli malzemelerle en hesaplı davetiye kartları elde diyoruz. Eğer kendi davetiye kartınızı kendiniz oluşturmak isterseniz firmamıza bu talebinizi bildirebilir ve detaylı bir tarifte bulunarak istediğiniz şekilde bir davetiye kartı elde etmenize özenle yardımcı olabiliriz.

 

 

 

Davetiye Modelleri Ve Fiyatları

Davetiye modelleri fiyattan önce gelir. Herkes özel gününü en güzel şekilde kutlamak ister. Bunun içinde beklide yalnızca bir defa kutlayacağı özel gününe özen gösterir ve en canlı en güzel görünen davetiye kartlarını elde etmek ister. Davetiye fiyatları modellere göre değişiklik gösterir.

Kartların boyları daha eski dönemlerde standart olurken artık günümüzdeki değişik tasarımlar nedeni ile farklı olabilmektedir. Ancak firmamız piyasa koşullarını dikkate alarak fiyatları mümkün olduğu kadar hesaplı tutmaya çalışmaktadır. Uygun fiyat politikamız sayesinde sizlere kaliteli hizmeti en dürüst şekilde sunuyoruz.

 

 

 

Ödeme Seçenekleri

Firmamızdan aldığınız hizmet doğrultusunda siz değerli müşterilerimize sunduğumuz ödeme seçeneklerimiz birden fazla olup size en uygun olanına karar vermeniz açısından alternatif bir imkan tanınmıştır. Dilerseniz peşin dilerseniz kredi kartı veya banka kartı çekimleriniz ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Peşin ödemelerde kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Davetiye fiyatlarımız için ön bilgi almak adına firmamız ile iletişime geçebilir ve organizasyonlarınıza ayırdığınız bütçenizi kontrol edebilirsiniz. Davetiye kartı siparişlerinizi bize bildirdiğiniz bilgiler doğrultusunda özenle hazırlıyor ve dilediğiniz tarihte firmamızdan teslim alabiliyorsunuz. Eğer bölge dışından sipariş vermiş iseniz siparişinizi ayağınıza kadar gönderiyoruz.

Davetiye kartlarında farklılık yaratan firmamız davetiye modellerine bir değişikliği de kendisi getiriyor. Davetiyelerin unutulmaması amacı ile modellerin magnet şeklinde hazırlanmasını ve davet edilenlerin buzdolabına yapıştırarak bu özel günlerin unutulmamasını sağlıyor. Sizde birbirinden farklı davetiye modellerini incelemek için bizi tercih edin!

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler